Jármű előmelegítés
Mi is az a jármű előmelegítő?

rendszer nélkül, Ön is kedves olvasó, egyben feltehetően valamilyen jármű használója már minden bizonnyal megtapasztalta járműve téli hidegindításának mostoha körülményeit. Hidegindítás után - ha az akku nem is merült le - a motor üzemi hőmérséklete felé mihamarabb melegedő hűtővíz reményében csak ült az autóban dideregve azt várva, hogy az utastér ventilátora ne csak hideg levegőt fújjon, hanem beinduljon a fűtés és lefújja az ablakról a párát, vagy ami ennél is rosszabb, havat takarított, jeget vakart az autóról...

A rendszerével mindez másképpen működik!

Benézek a webáruházba most!

A személy és haszon JÁRMŰ MOTOR illetve UTASTÉR ELŐMELEGÍTŐ berendezése egy olyan eszköz, mely azoknak a felhasználóknak hatalmas segítség, akiknek téli körülmények között nincs lehetőségük járművüket vagy járműveiket fűtött garázsban tárolni. A gyártmánya a járművek téli fűtetlen tárolóban vagy a szabad ég alatt való motor hidegindítási problémáit csökkenti, a felhasználó komfortérzetét pedig növeli az alábbiak szerint:
A rendszere 240V-os hálózati feszültségről táplált szabályozott fűtőbetéttel a jármű és felhasználójának indulási idejére (általában hajnali/reggeli indulási idő) a motor hidegindítási hőmérsékletét akár fagypont alóli hőmérsékleti tartományból is a fagypont fölötti 25-80 fokos hőmérsékleti tartományba emeli a motor hűtővízének előmelegítésével.
 
calix

ELŐNYEI:
  Calix
A rendszer további részét képezheti a haszonjárművek és nehézgépek körében használható üzemanyag, fékfolyadék és hidraulikaolaj melegítő. Ez - a rendszer 240V-os hálózati feszültséghez csatlakoztatása esetén – üzemi hőmérsékleten tartja a különböző említett egységeket a rövidebb megállások vagy hosszabb éjszakai leállások idején is.

A rendszerhez szintén csatlakoztatható az utastér felmelegítését majd hőn tartását szolgáló utastérfűtő ventilátor. Ezen eszköz segítségével a jármű és felhasználójának indulási idejére (általában hajnali/reggeli indulási idő) az utastér hőmérsékletét a felhasználó számára kellemes hőmérsékletűre fűthetjük. Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy - a fűtött utastér miatt - havas időjárási körülmények között a jármű hótakarótól való megszabadítására szinte nincs is szükség, az első szélvédőről pedig akár pár perc alatt eltávolítható a pára. Így nagyban NÖVEKSZIK A FELHASZNÁLÓ KOMFORTÉRZETE, KÉNYELME.

 
Gyorsleolvasztás tájékoztató (.pdf)


Komfortunkat tovább növelve ezen eszközöket egy kapcsolóóra segítségével a kívánt be- illetve kikapcsolási időre programozhatjuk a saját igényeinknek megfelelően – kivétel az akkumulátortöltő, hiszen az a rendszer 240V-os hálózati feszültséghez csatlakoztatása esetén szükség szerint automatikusan bekapcsol.

Bővebb információkért töltse le katalógusunkat: .pdf

Tervezze meg saját járművének állóhelyi fűtését, és látogasson vissza: kalkulátor

Benézek a webáruházba most!
 
calix calix

Forrás : http://www.calix.hu