Calix szolgáltatás


 
Mi_ez? Szaktanácsadás Konfigurálás
Kényelem Biztonság, minőség Beszerelés, szerszámok
Értékesítés Forgalmazás Karbantartás
Lakossági felhasználás Ipari felhasználás Készletek


Mi ez?

A CALIX személy és haszon JÁRMŰ MOTOR illetve UTASTÉR ELŐMELEGÍTŐ berendezése egy olyan eszköz, mely azoknak a felhasználóknak hatalmas segítség, akiknek téli körülmények között nincs lehetőségük járművüket vagy járműveiket fűtött garázsban tárolni. A Calix gyártmánya a járművek téli fűtetlen tárolóban vagy a szabad ég alatt való motor hidegindítási problémáit csökkenti, a felhasználó komfortérzetét pedig növeli az alábbiak szerint:
A Calix rendszere 240V-os hálózati feszültségről táplált szabályozott fűtőbetéttel a jármű és felhasználójának indulási idejére (általában hajnali/reggeli indulási idő) a motor hidegindítási hőmérsékletét akár fagypont alóli hőmérsékleti tartományból is a fagypont fölötti 25-80 fokos hőmérsékleti tartományba emeli a motor hűtővízének előmelegítésével.
 

Szaktanácsadás

Amennyiben Ön hasznosnak találja a termék nyújtotta lehetőségeket, de további kérdései vannak, bátran keressen meg vele bennünket elérhetőségeinken, legjobb tudásunk szerint tájékoztatjuk Önt!  Amennyiben bővebb információt, vagy árajánlatot szeretne kapni pontosan az Ön járművébe illeszkedő eszközökről, azok elkészítésére a  következő adatok magadásával nyílik módunk:
A jármű márkája:
A jármű típusa:
A jármű évjárata:
Motor hengerűrtartalma:
Hajtóanyag (Benzin, Diesel, Gáz, Bioetanol):
Motor betű és szám jelölése:
Motor melegítő és/vagy utastérmelegítő érdekli:
 
Ezen adatok hiányában érdemi információt, ajánlatot nem tudunk adni!

Konfigurálás

Válassza ki a gépjárművének megfelelő CALIX terméket a gyártó weblapján! A rendszer szállítását és beszerelést nyugodtan ránk bízhatja!
A konfiguráció megkezdéséhez kattintson ide

Kényelem

A Calix rendszerhez csatlakoztatható az utastér felmelegítését majd hőn tartását szolgáló utastérfűtő ventilátor. Ezen eszköz segítségével a jármű és felhasználójának - ÖNNEK-  indulási idejére (általában hajnali/reggeli indulási idő) az utastér hőmérsékletét az ÖN számára kellemes hőmérsékletűre fűthetjük. Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy - a fűtött utastér miatt - havas időjárási körülmények között a jármű hótakarótól való megszabadítására szinte nincs is szükség, az első szélvédőről pedig akár 1-2 perc alatt eltávolítható a pára.
Így nagyban MEGNÖVELJÜK AZ ÖN KOMFORTÉRZETÉT, KÉNYELMÉT.
A komfortot tovább növelve ezen eszközöket egy kapcsolóóra segítségével a kívánt be- illetve kikapcsolási időre programozhatjuk a saját igényeinknek megfelelően – kivétel az akkumulátortöltő, hiszen az a rendszer 240V-os hálózati feszültséghez csatlakoztatása esetén szükség szerint automatikusan bekapcsol.
 

Biztonság, minőség

Valamennyi  CALIX gyártmány éveken át tartó munka, komoly szaktudásra épülő fejlesztés eredménye.A CALIX termékek felhasználó- és környeztbarátok, a biztonságot és a minőséget képviselik.A folyamatos fejlesztő munka és a sok éves tapasztalat eredményeképpen a CALIX termékek a világpiac élvonalában vannak. A CALIX termékekben minden időjárási körülmények között megbízhat!A járműgyártók és a biztosító társaságok egyre inkább igénylik az elektromos kiegészítő fűtőrendszereket.A CALIXnál folyamatosan azon dolgoznak, hogy jobb, biztonságosabb és még inkább felhasználóbarát termékeket fejlesszenek ki. Mindent megtesznek a biztonság és hatékonyság érdekében.Hogy a maximális teljesítményt elérhessék termékeiket folyamatosan a legkiemelkedőbb járműgyártókkal együtt fejlesztik.A CALIX emblémát egy termék kizárólag komoly mérnőki munkát és szigorú tesztelést követően kaphatja meg! Valamennyi terméket  a minőségellenőrzés védjegyével látnak el és a SEMKO minősített laboratóriumukban tesztelik.Így Ön biztos lehet benne, hogy a CALIX termékek nem hagyják cserben.A CALIX megtartja ígéreteit!
AZ INTERTEK SEMKO egy független nemzetközi minőségbiztosító laboratórium és szervezet, így a SEMKO minősítés azt jelenti, hogy Ön megbízhat a termékben! Mindezen okok alapján a vásárlás napjától számított két év garanciát nyújtunk a vásárlóknak. A garancia gyártási és anyag hibákat is fedez! A nem helyes összeállításból, és helytelen használatból eredõ hibákra viszont a garancia nem vonatkozik.

Elsõdleges célunk, hogy Ön, mint vásárló elégedett legyen a CALIX termékekkel.

A termékek kiváló minõségének köszönhetõen eleget tudunk tenni az autóipar legspeciálisabb igényeinek is.A TS 16949:2002 és a FORD Q12002 minõsítéseket a CALIX csak a legszigorúbb tesztelési folyamatok után kapta meg!

                                                                                                                                                                                                                                                                               Vissza az oldal tetejére
Beszerelés, szerszámok

Javasoljuk a rendszer szakember által történő beszerelését.
1.)
Vállaljuk a vásárolt rendszer beszerelését , melynek díjáról az alábbi adatok megadásával kérjen ajánlatot elérhetőségeinken, vagy lépjen velünk kapcsolatba most.
Szükséges adatok:

A jármű márkája:
A jármű típusa:
A jármű évjárata:
Motor hengerűrtartalma:
Hajtóanyag (Benzin, Diesel, Gáz, Bioetanol):
Motor betű és szám jelölése:
Motor melegítő és/vagy utastérmelegítő érdekli:
Ajánlatkérő neve:
Ajánlatkérő telefonja(i), elsősorban mobil:
Ajánlatkérő e-mail címe:

2.)
Amennyiben lakóhelye távolsága vagy egyéb ok miatt az általunk történő beszerelést nem igényli vagy nem tartja azt gazdasásgosnak, úgy az esetben a lakóhelyén elérhető (saját, állandó, megszokott, ismert) de képzett autó villamossági szerelő is el tudja végezni a munkát. A berendezések a beszerelést elősegítő leírással, rajzzal vannak ellátva!Kérdés(ek) esetén szakmai segítséget nyújtunk!

3.)

Lehetőség van a "csináld magad" beszerlésre is, mely ha szakszerűen van elvégezve nem jelenti a garancia elvesztését. Erre az esetre a berendezések a beszerelést elősegítő leírással, rajzzal vannak ellátva!Kérdés(ek) esetén szakmai segítséget nyújtunk!
A "csináld magad" szerelés elvégzéhez szükséges speciális szerszámokat megtalálja  termékeink között a webáruházunkban vagy üzletünkben.


Értékesítés

Szaküzletünkben tájékozódhat, valamint meggyőződhet róla, hogy önnek is hasznot hoz a termékünkés szolgáltatásunk!Ennek során személyesen adjuk meg Önnek az összes  információt, vagy árajánlatot,  pontosan az Ön járművébe illeszkedő eszközökről, melynek elkészítésére a már fentebb ismertetett jármű adatok magadásával nyílik módunk.

Forgalmazás

Jelen honlapunkon tájékozódhat termékeinkről, szolgáltatásainkról! Ez esetben termékeinket webáruházunkon keresztül rendelheti meg, és postacsomag formájában veheti át vagy futárszolgálat szállítja házhoz.Hogy Ön az összes  információ birtokában küldhesse el megrendelését, ahhoz munkatársaink igénybevétele nélkül, "saját hatáskörben" is ki kell tudja választani azokat az eszközöket melyek  pontosan az Ön járművébe illeszkednek. Ehhez Önnek is szüksége lehet a már fentebb ismertetett jármű adatokra, melyeket legkönnyebben a forgalmi engedélyből tud kigyüjteni. 

Az alábbi szempontok megvilágításával igyekszünk segítséget nyújtani a szükséges eszközök webáruházból való  kiválasztásához.

Azon ügyfeleknek akik csak a motor előmelegítését kívánják megoldani, időzítés nélkül egy un. "minimál" szettet ajánlunk:

Például egy Peugeot 307, 1600cm3-es típusú autóhoz keressük a szükséges eszközöket.Első lépésként  a motormelegítő típusát kell meghatároznunk, ehhez ide kattintva a gyártó weblapján található konfigurátort használhatjuk, itt lesz szükség a jármű adataira, melyek 3 lépésben történő helyes kiválasztásával már meg is kaptuk a kívánt információt, hogy "RE-381" (2001-től gyártott évjáratú, NFU motorszámú autó esetén)  

Motormelegítő betét RE-381           (1808100)                                  1  db kiválasztandó
Kábelkészlet MKMS 1525                (1762461)                                  1  db kiválasztandó

Amennyiben az utastér és ezáltal az Ön mint felhasználó (mert hát az autó van mi értünk és nem mi az autóért) a saját komfortját is növelni kívánja, mitöbb a rendszer működését csak meghatározott ideig kívánja biztosítani(energiatakarékosság), úgy ezt a "minimál szettet" a továbbiakkal ki kell egészíteni:

Combo kit  (comfort B kit 1752405)                                                    1  készlet kiválasztandó
tartalma:
Hálózati cstlakozó kábel, MS 2,5     (1762625)                                  1 db 
Bevezető kábel,                 MK 1,5   (1762515)                                  1  db
Utastér melegítő, Comfort S            (1752400)                                  1  db
Hosszabbító kábel, SK 1,0               (1762110)                                  1  db
Hosszabbító kábel, SK 1,5               (1762115)                                  1  db
Elosztó, GU 403                               (1762413)                                  1  db
Utastér csatlakozó aljzat, KVU 303 (1762313)                                  1  db
Biztonsági zár, Expander                 (1454401)                                 1  db

Kábelkészlet, MKMS 1525                (1762461)                                  -1 db
(levonandó  a minimál eszközkészletből, mert része a Combo/Comfort /B kit-nek)

Amennyiben felmerül az időzítés igénye is:

Időzítő egység külső(outdoor timer)(1756400)                                  1 db kiválasztandó

Reméljük a fenti információkkal megfelelő módon elősegítettük az eszközkiválasztást!
               

                    Vissza az oldal tetejére


Karbantartás
E tevékenység keretében elsősorban szemrevételezéssel kezdődik.
Lakossági felhasználás

Ipari felhasználás


Melyik kell nekem?

Motor előmelegítő és kiegészítők
az ÖN autójához itt:

Kalkulátor
                                  

Webáruház

 

Online

Ajánlat kérés
Telepítésre, karbantartásra, javításra

Hibabejelentő

Ügyfélszolgálat

A vásárlás módjai

Elérhetőségek

Szaküzlet, bemutatóterület:
9022 Győr,
Újvilág u. 1-3.

Tel.: +36-96/326-490
Fax: +36-96/528-632
Mobil:+36-30/99-40-822
infokibehu

Skype: Triatronic Kft
Weboldalunk süti (cookie) fájlokat használ. Ezeket a fájlokat az Ön gépén tárolja a rendszer. A cookie-k személyek azonosítására, látogatási szokásaik követésére nem alkalmasak, szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információért kérjük, olvassa el adatvédelmi nyilatkozatunkat